”Războiul transportatorilor” şi „Colecţia de la Count’s Kustoms” revin pe HISTORY® . GALERIE FOTO

În octombrie, HISTORY® va difuza noi sezoane ale serialelor ”Războiul transportatorilor” şi „Colecţia de la Count’s Kustoms”. Din 7 octombrie, în fiecare marţi de la 23:00 ”Războiul transportatorilor” se întoarce la HISTORY® cu al patrulea sezon.

Mai mulţi antreprenori au descoperit că pot face avere transportând articole de care alţii se feresc. Fiecare episod pătrunde în lumea competitivă a acestor transportatori curajoşi, care se luptă pentru oportunitatea de a transporta încărcături problematice.

Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online a transportatorilor independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele cu adevărat bizare, aceşti curajoşi transportă orice dacă preţul este bun.

HISTORY - Razboiul transportatorilor (2)

A treia serie a serialului de succes „Colecţia de la Count’s Kustoms” continuă în fiecare joi la 22:00, din 9 octombrie.

Marele iubitor de maşini sport şi motociclete americane, Danny “Contele” Koker, se întoarce pe HISTORY®.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms (2)

În Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariază cu jetoane, Danny pariază pe maşini şi motociclete.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms - Danny (2)

Când vede un autovehicul pe care îl vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpăra.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms - Danny (1)Cu ajutorul prietenului său Kevin, mâna lui dreaptă, al lui Horny Mike, specialistul în vopsitorie, şi al lui Roli, el trebuie să restaureze, să modifice şi să vândă maşinile rapid, pentru ca atelierul său din Vegas să rămână pe profit.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms (1)HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®.

A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.