Rǎzvan Pascu, vicepreşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România

Rǎzvan Pascu, consultant în marketing turistic, fondator al Asociaţiei Travel Focus şi Managing Partner al agenţiei de PR şi Evenimente Travel Communication România, a fost ales vicepreşedinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR).

În cadrul acestei organizaţii, Rǎzvan Pascu va avea atribuţii în sfera dialogului social şi a dezvoltării economiei sociale.

”Sunt bucuros că m-am alăturat PTIR şi că voi avea şansa, ca vicepreşedinte, să vin cu idei de dezvoltare a dialogului social şi a structurilor de economie socială, dar şi să lucrez pentru implementarea acestora. Voi munci cu multă ambiţie pentru dezvoltarea dialogului între societatea civilă şi instituţiile statului, dar şi pentru dezvoltarea parteneriatelor de tip public-privat în care cred foarte mult şi pe care îmi doresc să le promovez şi să le dezvolt cu succes, pe modelul celor din Austria sau Germania”, declară Rǎzvan Pascu, în comunicatul remis redacției.

PTIR este singura organizaţie patronală care reprezintă la nivel naţional şi european interesele tinerilor întreprinzători cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani.

Compusă din 9 structuri teritoriale, PTIR are ca membri peste 1.000 de firme conduse de tineri întreprinzători, cu peste 10.000 de angajaţi.

Scopul organizaţiei este de a susţine, promova şi reprezenta interesele profesionale, economice şi sociale ale tinerilor întreprinzători din România, inclusiv prin susţinerea, apărarea şi promovarea investiţiilor lor sau a entităţii constituite de aceştia (societate comercială, asociaţie familială).

Unul din principalele obiective ale PTIR este de a stimula şi promova spiritul antreprenorial în rândul tinerilor, oferindu-le acestora, pe de o parte, accesul la cunoştinţele legate de funcţionarea socio-economică a întreprinderilor şi elaborând, ulterior, politici destinate în special tinerilor antreprenori.

„Ne bucurăm că Rǎzvan Pascu a decis să vină şi să lucreze alături de noi ca vicepreşedinte al PTIR, ştim că un om entuziast, energic, creativ şi muncitor este un plus pentru organizaţia noastră. Avem multe proiecte şi planuri pentru perioada următoare si ne bucurăm că Rǎzvan va fi parte din ele”, a declarat Florin Jianu, preşedintele PTIR.

Rǎzvan Pascu are 30 de ani şi a intrat în antreprenoriat în 2012, ca fondator al companiei de PR şi evenimente Travel Communication Romania. În 2014 a înfiinţat Asociaţia de promovare a turismului românesc Travel Focus şi a devenit coordonator al Clusterului de Turism de Tineret.

Anterior, Răzvan Pascu a lucrat timp de 6 ani la ING, unde a fost Corporate Clients Manager. În anul 2013 a fost inclus în ”Top 30 de tineri sub 30 de ani din România” realizat de revista Forbes, iar în aprilie 2014 a fost distins cu premiul ”Consultantul de turism al anului” la Gala Turismului Românesc.

Rǎzvan Pascu este absolvent al programului de Executive MBA WU Vienna Executive Academy şi a absolvit un curs de Global Strategy la Carlson School of Management (University of Minnesota, iulie 2014). Deţine o diplomă de master în management şi comunicare în afaceri (SNSPA) şi este licenţiat al Facultăţii de Marketing din cadrul ASE Bucureşti (2008). (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.