Schimb de experienţă – antreprenori şi manageri corporatişti

dscConsultantul in management strategic si financiar, Ioana Arsenie, organizează în data de 28 septembrie la Hotelul Golden Tulip din Bucureşti, evenimentul „Schimb de experienţă – antreprenori şi manageri corporatişti“.

Ioana Arsenie beneficiază de o experienţă de 16 ani în domeniul consultanţei financiare, fiscale şi de management, din care în ultimii aproape zece ani a fost director financiar şi manager responsabil de operaţional şi strategie în cadrul unei companii multinaţionale, prezente pe piaţa din România.

„Viziunea mea este că unicornii sunt şi vor fi acele companii care reuşesc să integreze caracteristicile antreprenoriale cu cele corporatiste. Nu cred în antagonism. Vreau să aduc împreună, la aceeaşi masă, oameni din ambele tabere, care să discute concret soluţii pentru probleme comune“, arată Ioana Arsenie în prezentarea evenimentului.

Concret, participanţii la evenimentul, desfăşurat între orele 17.00 – 20.00, vor lua parte la patru mese rotunde axate pe ariile strategice de business: Vânzari, Marketing-Comunicare, HR, Financiar-Operatiuni.

Detalii, la https://www.facebook.com/events/1821515444744532/

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.