Schneider Electric lansează platforma Modicon M580 ePAC

Schneider Electric a lansat pe piața din România Modicon M580 ePAC, noua platformă destinată utilizatorilor de automate programabile pentru aplicaţii autonome PlantStruxure. Soluţia revoluţionară a fost recent validată de către profesioniştii din domeniu, prin acordarea premiului Control Engineering 2015 Engineers’ Choice.

Noul Modicon M580 PAC (ePAC) este un controlor revoluţionar de automatizări care utilizează standarde Ethernet deschise, pentru a permite un nou nivel de eficienţă şi flexibilitate, asigurând, în acelaşi timp, cel mai înalt nivel de securitate cibernetică prin Achilles Level 2 Certification, testat conform serviciilor şi protocoalelor Ethernet: ARP, ICMP, TCP, IP şi altor cerinţe.

Actualizarea gamelor existente, potrivit nevoilor clienţilor noştri, reprezintă o prioritate pentru Schneider Electric. Noua platformă pentru aplicaţii autonome PlantStruxure îşi propune să faciliteze procesele utilizatorilor de automate programabile şi să lanseze un nou standard de utilizare a acestor produse pe piaţa mondială a automatizărilor industriale. De asemenea, încercăm să ne adaptăm permanent schimbărilor din industrie şi să dezvoltăm produse și soluții la cel mai înalt nivel de inovație și sustenabilitate”, a declarat Răzvan Copoiu, Vicepreședintele Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric România și Republica Moldova.

Razvan Copoiu, Vicepresedinte Schneider Electric
Razvan Copoiu

Modicon M580 PAC face parte dintr-o gamă robustă, testată şi sigură, care oferă posibilitatea de migrare, în trepte, de la Premium şi Quantum la noua platformă. Astfel, utilizatorii vor putea beneficia rapid de caracteristicile avansate oferite de M580, consolidându-şi investiţia iniţială.

Principalul avantaj al platformei Modicon M580 PAC este faptul că le oferă operatorilor din uzinele industriale posibilitatea să dezvolte, să implementeze şi să conducă un proces care presupune, în mod activ, beneficiile unei reţele deschise, ajutând utilizatorii de automate programabile să răspundă tuturor provocărilor prin intermediul primului automat programabil cu Ethernet încorporat în placa de bază. De asemenea, integritatea firmware-ului este verificată la fiecare deschidere a sistemului şi este compilată şi păstrată în memorie, prevenind, astfel, decompilarea de către o terţă forţă.

Modicon M580 ePAC

În plus, noul produs oferit de Schneider Electric înregistrează o performanţă comparabilă cu cea a automatelor superioare Premium şi Quantum. Modicon M580 PAC se remarcă şi printr-un timp de răspuns al aplicaţiei de până la opt ori mai rapid şi o memorie internă extinsă, datorită încorporării unei arhitecturi avansate.

Un alt beneficiu al platformei revoluţionare Modicon M580 PAC este posibilitatea de a schimba configuraţia şi aplicaţia fără oprirea procesului şi migrarea uşoară pentru baza instalată. De asemenea, soluţia beneficiează de o ştampilă de timp precisă de 1 milisecundă şi asigură integrarea în sisteme de management energetic.

Pe viitor, Schneider Electric urmăreşte să pună la dispoziţia utilizatorilor procesoare tot mai avansate, care să cuprindă şi funcţionalitatea Hot Standby, pentru această gamă de produse.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric www.schneider-electric.com este specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări. Realizând venituri din vânzări de 25 de miliarde de euro în anul fiscal 2014, cei 170.000 de angajaţi deservesc clienţi din 100 de ţări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie şi operaţiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient şi sustenabil.

De la simple întrerupătoare la sisteme operaţionale complexe, tehnologia, soluțiile software şi serviciile companiei îmbunătăţesc modul în care clienţii gestionează şi automatizează operaţiunile. Tehnologiile interconectate remodelează industriile, transformă oraşele şi îmbogăţesc vieţile utilizatorilor. La Schneider Electric, această viziune este numită Life Is On.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.