Stefano Parisi este noul Managing Director al Regiunii Sud pentru Bridgestone Europa

Bridgestone Europa (BSEU) anunță o nouă intrare în managementul Regiunii Sud, cu scopul  de a consolida guvernanța corporativă și cultura de afaceri internaționale ale companiei.

Regiunea Sud, una dintre cele 6 regiuni comerciale ale grupului Bridgestone, cuprinde 14 ţări, dintre care România ocupă locul al doilea ca importanță, după Italia.

Stefano Parisi ocupă din data de 2 noiembrie poziția de Managing Director pentru Bridgestone Europa, Regiunea Sud, urmând să coordoneze operațiunile grupului din cele 14 țări ale regiunii – inclusiv Italia și cei 200 de angajați.

Laurent Dartoux, Senior Vice-Președinte Marketing și Vânzari Bridgestone Europa, afirma cu privire la numirea lui Parisi în poziția de Managing Director: “17 ani de experiență în afacerea noastră și cunoștințele sale de pe piața italiană și din afară, l-au făcut pe Stefano candidatul ideal pentru a ghida activitățile viitoare ale uneia dintre cele mai importante șase Regiuni Bridgestone din Europa. Stefano, datorită experienței  manageriale consolidate în Italia, Germania și în Europa de Est, va aduce pentru Bridgestone competențe extrem de valoroase în dezvoltarea afacerilor.”

Cine este Stefano Parisi

După ce a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bocconi, Parisi a câștigat 17 ani de experiență în industria de anvelope, deținând diverse funcții de răspundere în vânzări, în marketing și în management de divizii comerciale.

Bridgestone Italia Sales S.r.l. este sediul de coordonare a Bridgestone Regiunea Sud, una dintre cele 6 regiuni comerciale ale grupului Bridgestone.

Regiunea Sud cuprinde alte 13 ţări în afară de Italia: Albania, Bosnia – Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Kossovo, Macedonia, Malta, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia, având 200 de angajaţi.

În Europa, Bridgestone are 12.500 de angajaţi în peste 30 de ţări şi deţine un centru de Cercetare şi Dezvoltare, 2 centre de testare şi 8 fabrici.

Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo, este cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Mai multe informaţii despre Bridgestone Europe, la www.bridgestone.eu, www.bridgestonenewsroom.eu sau pe Facebook şi Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.