Tehnologia Axis Zipstream, acum cu frame rate dinamic

comparare-verticalaAxis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea unei versiuni îmbunătăţite a tehnologiei premiate Zipstream. Aceasta ajustează, acum, în mod dinamic, frame rate-ul, adaptându-se în mod automat la orice schimbări. Noua funcţionalitate are rolul de a reduce şi mai mult capacitatea de stocare şi lăţimea de bandă necesare.

“Încă din momentul lansării, tehnologia Axis Zipstream s-a bucurat de succes şi a primit numeroase premii oferite de industrie. Odată cu lansarea acestei versiuni, Zipstream vine încă o dată în întâmpinarea cerinţelor utilizatorilor, reducând şi mai mult stocarea şi lăţimea de bandă necesare”, a declarat Fredrik Nilsson, VP, Axis Communications, Inc.

Datorită beneficiilor induse de Zipstream, companiile pot folosi mai eficient capacitatea de stocare pe care o au deja la dispoziţie. În plus, tehnologia permite utilizatorilor să utilizeze la maxim rezoluţia senzorului camerei şi capabilităţile de procesare, precum Wide Dynamic Range (WDR) sau Axis Lightfinder.

Pentru aplicaţiile edge storage, caz în care materialele capturate de camerele de supraveghere sunt stocate pe carduri de memorie SD, retenţia pentru perioade mai îndelungate este clar un avantaj. Pentru aplicaţiile de cloud storage, reducerea necesarului de bandă permite realizarea de upload-uri mai rapide şi reduce în acelaşi timp costurile asociate.

Grafic Zipstream

Detalii importante precum faţa, tatuajele sau plăcuţele de înmatriculare sunt izolate şi păstrate de Zipstream, în timp ce arii irelevante precum pereţi albi sau vegetaţie sunt sacrificate pentru a se reduce lăţimea de bandă necesară şi stocarea. Cea mai nouă adiţie a tehnologiei Zipstream include conceptul de cadre dinamice pe secundă care optimizează bit rate-ul transmisiilor video.

Această funcţionalitate completează cu succes conceptele de regiuni de interes dinamice şi grupuri de imagini dinamice utilizate în versiunea anterioară de către Zipstream. Utilizatorii au un control total al setărilor şi pot configura Zipstream pentru ca tehnologia să îndeplinească nevoile de securitate video.

Noua versiune a tehnologiei Axis Zipstream este disponibilă începând cu luna iulie.

Zipstream Award

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.