Titi Aur urcă pe două roți Transfăgărăşanul, la Sibiu Rally Challenge

Multiplul campion național Titi Aur, unul dintre piloții cu cele mai multe victorii în competițiile organizate la Sibiu vrea să cucerească Transfăgărășanul pe două roți, la Sibiu Rally Challenge. Probele speciale, de 7 km, vor avea loc sâmbătă, 11 octombrie.

Sibiu Rally Challenge nu mai este doar o competiție și un festival dedicat sporturilor cu motor, ci și locul unde se pot stabili noi recorduri. Cel mai titrat pilot român, Titi Aur, a acceptat provocarea de a cuceri Transfăgărășanul într-un mod inedit.

Pilotul român va încerca să parcurgă cei peste 7 kilometri ai specialei Transfăgărășan în urcare pe două roți, cu un automobil BMW.

„Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor și am decis să particip aici pentru a pune în practică o idee inedită. Mi-am propus să parcurg proba specială de pe Transfăgărășan într-o mașină, dar pe două roți. Este o provocare imensă care depinde în mare măsură de condițiile meteo, dar mi-ar plăcea șă reușim încă de la prima încercare”, a spus Tit Aur, care a revenit luna trecută și în Campionatul Național alături de echipa BCR Leasing Rally Team.

Probele speciale de pe Transfăgărășan sunt programate sâmbătă, 11 octombrie, începând cu ora 12:00.

titi aur, raliu 2

Sibiu Rally Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiui Sibiu, și susținută de Orange România, partener principal al evenimentului. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.