Webhelp a depășit 22.000 de salariați prin achiziționarea principalei companii olandeze de outsourcing SNT

După achiziționarea companiei britanice de outsourcing Herotsc în cursului anului 2013 și deschiderea de noi centre de contact în Africa de Sud și Madagascar, Webhelp continuă dezvoltarea, prin achiziționarea principalei companii olandeze de outsourcing SNT. Prin această operațiune, Webhelp depășește 22.000 de salariați la nivel mondial și devine al treilea grup european de outsourcing, cu o prezență în peste 45 de locații din 9 țări.

“Aceste noi achiziții și perspectivele viitoare de dezvoltare indică potențialul companiei Webhelp de a deveni principalul jucător european pe piața de outsourcing și comunicare cu clienții. Dezvoltarea internațională a companiei se manifestă înclusiv în România iar în prezent analizăm posibilitatea deschiderii unor noi centre în principalele orașe de lângă București, iar în acest sens am demarat un studiu al pieții de cunoscători de limbi străine, în special de limba franceză, din Ploiești”, a declarat Mihaela Rusu, director General Webhelp România.

Compania Webhelp România se află, în prezent, în căutarea a 400 de noi colaboratori iar posturile disponibile sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană, poloneză, engleză, olandeza, greacă, etc) și cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.