Porți deschise la F-MAX

Cel mai nou și mai de prestigiu produs de la Ford Trucks, modelul F-MAX, a fost port-drapelul European RoadShow, caravană care a traversat România în perioada 11-19 aprilie, pentru a satisface publicul dornic de a face cunoștință cu gama Ford Trucks.

Caravana a avut evenimente de tip „porți deschise” la Suceava, la Timișoara și la București. În Capitală s-a oprit, bineînțeles, la sediul Cefin Trucks, „cartierul general” Ford Trucks în România, locul unde se „face și desface”.

În cadrul evenimentului s-au „povestit” ultimele noutăți și s-au dezbătut planurile pe care le are Cefin cu Ford Trucks în țara noastră, totul într-un cadrul relaxat, cu F-MAX „dominând atmosfera”, chiar dacă, printre oaspeți, au fost și câteva picături de ploaie.

European RoadShow

F-MAX, camion ce a devenit un element cheie al expansiunii globale a Ford Trucks, prin caracteristicile sale care înăspresc nivelul de concurență în industria de transport internațional, a pornit la drum într-un turneu european ce a acoperit opt țări, făcând o escală de nouă zile și în România. Vedeta Ford Trucks a vizitat trei orașe de la noi, fiind prezentat clienților în timpul evenimentelor „F-MAX Open Days” din București, Suceava și Timișoara.

„Suntem mândri că am fost prima țară la nivel internațional care a lansat oficial noul Ford Trucks F-MAX, pe piața din România, în luna octombrie a anului trecut. Imediat după lansarea cu succes de la București, am continuat o serie de evenimente locale, dedicate în particular managerilor companiilor de transport. Astfel, în luna noiembrie, am făcut un mini-maraton și am vizitat încă 6 orașe (Brașov, Suceava, Timișoara, Arad, Cluj, Baia Mare), unde ne-am întâlnit cu peste 2.000 de clienți. Evenimentele de tip open-days pe care le-am organizat în această lună au fost dedicate tuturor: atât managerilor de flote, partenerilor noștri, cât și șoferilor, care și-au exprimat, în repetate rânduri, dorința de a testa noul cap tractor. Ne dorim și ne bucurăm că am putut veni în întâmpinarea dorințelor lor într-o atmosferă festivă, plină de surprize și voie bună,” a spus Alexandra Siminiuc, director marketing și operațiuni Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România.

Cu obiectivul de a fi prima alegere pentru transportatorii care își doresc să își maximizeze profitabilitatea, Cefin Trucks estimează că 2019 va însemna o extindere substanțială a cotei de piață pe segmentul capete de tractor. Creșterea va fi generată în primul rând de prezența în portofoliul său a F-MAX, Camionul Anului 2019, un produs de top în segmentul de transport internațional.

Avantaje Cefin

Serviciile livrate de către Cefin Trucks clienților săi le asigură acestora o ofertă completă, pe lângă activitatea propriu-zisă de vânzare de vehicule noi Ford Trucks. Cefin Trucks oferă servicii de asistență tehnică de top, prin centrele sale din București, Brașov, Deva și Arad și, prin rețeaua sa de parteneri de service, în Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara și Cluj. Compania oferă servicii de finanțare internă și externă complexe, incluzând și servicii de trade in sau buy-back. Mașinile Ford Trucks sunt livrate echipate standard cu sisteme de monitorizare prin GPS oferite de grupul Viasat.

Selim Yazici, Managing Director pentru Europa de Sud-Est și Balcani, Ford Trucks: „Noul F-MAX, conceput și dezvoltat de Ford Trucks de la zero, a câștigat o importantă recunoaștere și popularitate pe scena mondială. În calitate de câștigător al titlului International Truck of the Year, cel mai respectat și prestigios premiu din industria vehiculelor comerciale grele, F-MAX a fost proiectat să răspundă la maximum așteptărilor și cerințelor clienților și flotelor Ford Trucks. Cum ne place să spunem, «The New Big is in town».”

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.