CBRE, cea mai bună Agenţie în 2012 a Pieţei Spaţiilor Industriale

CBRE a fost desemnată cea mai bună Agenţie a Pieţei Spaţiilor Industriale a Anului 2012 în cadrul celei de a 8-a ediţii a Galei Premiilor Pieţei Imobiliare EuropaProperty, eveniment dedicat industriei imobiliare din Europa de Sud-Est.

„Este un moment important pentru Departamentul Industrial al CBRE România. Acordarea titlului de Agenţia Anului 2012 a Pieţei Spaţiilor Industriale reprezintă recunoaşterea pe plan regional a profesionalismului şi a perseverenţei noastre în eforturile de a le oferi clienţilor noştri cele mai bune servicii. Premiul este cu atât mai important cu cât 2012 a fost un an dificil pentru piaţa imobiliară” a declarat Răzvan Iorgu (foto), director general al CBRE România, într-un comunicat remis redacţiei.

CBRE România are o cotă de piaţă de 80% pe piaţa spaţiilor industriale din România,  intermediind în primele trei luni ale acestui an 65.000 mp din totalul de 83.000 mp tranzacţionaţi de companiile de real estate.

Cea mai importantă tranzacţie a fost reprezentată de extinderea contractului de închiriere pentru cei 45.000 de metri pătraţi pe care Carrefour îi ocupă în cadrul Europolis Logistic Park. Aceasta reprezintă cea mai mare suprafaţă tranzacţionată pe piaţa spaţiilor industriale din Bucureşti.

Alte tranzacţii intermediate de CBRE în primul trimestru din 2013 au avut drept clienţi companii precum Elit, Inter Cars sau Global Enterprises, iar suprafeţele intermediate au variat între 5.000 şi 9.000 de metri pătraţi.

A 8-a ediţie a Galei Premiilor Pieţei Imobiliare din SEE EuropaProperty dedicată industriei imobiliare din Europa de Sud-Est a avut loc în 16 mai. Evenimentul este unicul de acest tip dedicat industriei imobiliare din ţările din regiune şi a reunit cei mai activi dezvoltatori imobiliari, consultanţi, bancheri, investitori şi avocaţi din Sud Estul Europei.

Despre CBRE (www.cbre.com

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), o companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume. Compania are aproximativ 34.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii).

CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.