Scandia Food a donat un camion de produse sinistraţilor din Vâlcea și Gorj

Scandia Food, liderul pe piața conservelor pe bază de carne din România, a venit în ajutorul sinistraţilor din zonele afectate de inundaţiile înregistrate în ţară săptămâna aceasta. Concret, a livrat şi distribuit 3 tone de produse familiilor deja evacuate din gospodării în Vaideeni (județul Vâlcea), Novaci și Crasna (județul Gorj).

Peste 15.000 de conserve au fost distribuite vineri, 1 august, miilor de localnici din comunele puternic afectate de viituri de peste 3 metri care au rupt diguri și maluri de protecție. Autoritățile din zonă au luat decizia evacuării a peste 270 de gospodării, cu ajutorul Serviciului de Acțiuni Speciale, în ziua de marți, 29 iulie.

 „Ne confruntam cu o situație extremă, sute de oameni au rămas fără un acoperiș deasupra capului. În calitate de lider al sectorului în care ne desfășurăm activitatea și companie autohtonă, apropiată de români, suntem conștienți de importanța faptului că trebuie să acţionăm rapid şi să încurajăm activităţile prin care ne putem arăta sprijinul pentru cei afectați”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food, în legătură cu alegerea facută.

„Valori precum buna creștere, grija față de semeni și bunul simț sunt adânc înrădăcinate în ADN-ul Scandia Food prin toate brandurile din portofoliu. Resursele noastre, al celor care am fost ocoliți de această tragedie, pot însemna enorm pentru cei din zonele afectate, motiv pentru care îi încurajăm pe toți cei care pot contribui, chiar și cu puțin, să ne urmeze exemplul”, a adăugat el.

Recentele donații către sinistrați rezonează cu spiritul campaniilor Bucegi „Odă Bunei Creşteri” și „Strânge semne de recunoștință și-mplineste o dorinţă” desfășurate în 2014, prin care compania şi-a propus să promoveze valorile și principiile care determină românii să fie mai buni și mai atenți cu cei din jur.

Despre Scandia Food

Scandia Food este lider pe piața conservelor pe bază de carne din România, având o cotă de piață în volum de peste 48% (sursă: ACNielsen, aprilie – mai 2014). Compania este prezentă în mai multe categorii de business, precum conserve, mezeluri și restaurante și a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de peste 198 de milioane lei, avand 550 de angajați. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.