UPS extinde în România programul global dedicat transporturilor critice

UPS® (NYSE: UPS) anunță extinderea programului dedicat transporturilor critice International Special Commodities (ISC) în peste 20 de destinații internaționale, inclusiv în România. Clienții UPS pot livra acum substanțe biologice, mărfuri periculoase ambalate în cantități exceptate și transporturi care utilizează gheața carbonică în peste 50 de țări și teritorii din întreaga lume.  

Extinderea serviciului vine în întâmpinarea cererii tot mai mari din partea producătorilor din industria biofarmaceutică, a centrelor de diagnostic, a laboratoarelor, precum și a distribuitorilor de a expedia transporturi speciale în condiții stricte de securitate, timpi de tranzit și temperatură controlată.

„Rețeaua globală de transport a UPS a fost îmbunătățită pentru a transporta probele biologice din și către peste 50 de țări din întreaga lume”, declară John Menna, Vicepreședinte UPS pentru strategie globală și logistică pentru healthcare. „Noile destinații au fost incluse în program în funcție de importanța acestora pentru clienții noștri”, adaugă ea.

UPS poate oferi acum servicii de expediție în conformitate cu UN 3373 (permite transportul de substanțe biologice de clasă B, probe de diagnostic și probe clinice), precum și în conformitate cu UN 1845 (dioxid de carbon solid, gheață carbonică) în Australia, Africa de Sud, Arabia Saudită*, Bulgaria, Croația, Estonia, India, Indonezia, Israel, Letonia, Lituania, Noua Zeelandă, Panama, România, Rusia*, Slovacia, Slovenia, Taiwan, Turcia și Ucraina.

UN 3373 și UN 1845 reprezintă ghiduri emise de International Air Transport Association (IATA) pentru reglementarea în siguranță a transporturilor de bunuri pe cale aeriană. Lista completă a țărilor și categoriilor acceptate de UPS poate fi accesată la UPS.com.

Companiile din industriile de îngrijire a sănătății și de îmbunătățire a calității vieții care transportă din, înspre și pe teritoriul SUA, din și înspre piețe cheie europene expediții de mare valoare, sensibile la temperatură, care trebuie livrate într-un interval de timp solicitat, au acum acces la soluția UPS Proactive Response® Secure, care combină monitorizarea expedițiilor și gestionarea riscurilor pentru a reduce deteriorarea produselor. Cu acest serviciu, expedițiile critice sunt ajutate să ajungă la destinație chiar și în situații neprevăzute și acoperă eventuale pierderi în cazul în care produsele sunt deteriorate.

UPS oferă un portofoliu extins de servicii cu valoare adăugată companiilor din industria de îngrijire a sănătății pentru transportul și distribuția de mărfuri cargo și colete mici.

Rețeaua logistică dedicată industriei de îngrijire a sănătății oferă servicii precum depozitarea produselor sensibile la temperatură și transport, servicii în conformitate cu reglementările specifice regiunilor, monitorizare și securitate non-stop, asamblare și etichetare, precum și managementul comenzilor și al conturilor de creanțe.

În orice locație, serviciile UPS sunt accesibile prin intermediul unei platforme IT globale de management al comenzilor. UPS susține companiile din healthcare să îndeplinească cerințele stricte și adesea complexe care reglementează industria, oferind flexibilitate pentru un mediu de afaceri în schimbare, precum și fiabilitate unui număr de clienți aflat în creștere continuă.

Detalii despre capacitățile logistice ale UPS dedicate industriei de îngrijire a sănătății, la www.ups.com/healthcare.

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și mărfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.