MyIveco pentru acces de oriunde

Lansat anul trecut, portalul MyIveco este un instrument gratuit pentru utilizatorii IVECONNECT, atât administratori de parc, cât și șoferi, care pot, astfel, accesa informațiile, cu ajutorul unui portal web care are și versiune optimizată pentru platforme mobile.

O dată cu IVECONNECT, clienții Iveco beneficiază, în funcție de statutul lor, de numeroase avantaje, iar, acum, informațiile pot fi accesate de oriunde.

Administratorii de parc și managerii companiilor de transport:

 • Accesul în MyIveco se poate face din birou sau de pe platformele mobile.
 • Urmărirea în timp real a parcului de autocamioane, cu informații despre trasee și poziționare tot în timp real. Beneficii: optimizarea distanțelor de „dislocare” (scade numărul kilometrilor parcurși pe gol); câștigarea încrederii clienților de transport, având, permanent, informații privind poziția camionului.
 • Alertarea în cazul abaterii unui vehicul de la un traseu prestabilit.
 • Urmărirea consumurilor și a stilurilor de condus asigură reducerea costurilor, o dată cu examinarea rapoartelor și reacționarea în consecință.
 • Prin IVECONNECT, se poate urmări evoluția unui șofer/autocamion în privința stilului de condus și a parametrilor obținuți, în funcție de încărcătură și gradul de dificultate al curselor, ceea ce reprezintă un instrument crucial pentru a face un training targetat pe ariile corecte.
 • Urmărirea emisiilor: în condițiile de presiune pe emisiile de CO2 și o dată cu apropierea standardelor Euro 6 Step D, urmărirea emisiilor de CO2 devine foarte importantă. Pe baza rapoartelor, se poate ajunge la îmbunătățirea emisiilor, ceea ce ajută la obținerea certificatelor de CO2 Neutral pentru marile companii de transport. O dată cu aceste certificări, se va îmbunătăți imaginea companiei, statutul acesteia într-o piață concurențială, îmbunătățirea contractelor în desfășurare și eventuale facilitări în accesarea de fonduri UE.
 • Negocierea noilor contracte și a KPI-urilor în conformitate cu performanța pentru emisii.

Pentru șoferi:

 • Configurarea traseului optim direct prin interfața de infotainment, ținând cont de: greutate, lungime, cu efecte pozitive la consum, emisii – un beneficiu major pentru șoferii patroni.
 • UN TRAINER MEREU PREZENT: Sfaturi utile și targetate despre îmbunătățirea stilului de condus, prin Fuel Advising, afișate în timp real, prin ecranul sistemului IVECONNECT – perfect pentru șoferii la început de carieră, care mai necesită sfaturi.

În ciuda trainingului inițial și a unei perioade de probă (eventual, alături de un șofer cu experiență sau un instructor Iveco), șoferii noi au tendința să uite staturile primite, la scurtă vreme după ce se urcă singuri la volan. Astfel, sistemul are grijă să îi arate unde greșește, ajutând la conturarea unui stil corect de condus, încă de la bun început.

 • Configurarea informațiilor afișate în legătură cu stilul de condus – util pentru șoferii cu experiență, care doresc să perfecționeze stilul de condus.
 • Compararea rezultatelor cu alți colegi – motiv de mândrie și de motivare pentru șoferi.
 • Accesarea rapoartelor de pe platforme mobile. Pe lângă informațiile livrate prin ecranul sistemului, ai acces de oriunde la un portal care „vorbește” cu tine.

Utilizarea sistemului IVECONNECT duce la reducerea consumului de combustibil cu un procent cuprins între 5 și 12%.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.