Achitarea taxei de parcare, prelungita pana la 30 mai

Primarul Neculai Ontanu a prelungit, pana la 30 mai, termenul de plata a locurilor din parcarile de resedinta, a marit programul de lucru la casieria Serviciului Parcari de la ADP si a deschis alte trei ghisee pentru achitarea mai rapida a taxei.

 

Programul de lucru al casieriei Serviciului Parcari din cadrul Administratiei Domeniului Public Sector 2 a fost marit, astfel ca acum functioneaza intre orele 08:00 – 18:30, iar toti cei interesati au posibilitatea sa-si plateasca rezervarea locurilor pentru autovehiculele proprietate personala. Tot in cadrul masurilor dispuse de primarul Ontanu se inscrie deschiderea a trei casierii noi, la care sunt arondate toate zonele din Sectorul 2, dupa cum urmeaza:

– ADP Sector 2, din Sos. Electronicii nr. 44, pentru zonele: Colentina, Floreasca, Barbu Vacarescu, Fundeni (de la intersectia cu Soseaua Colentina pana la Spitalul Fundeni ), Maior Vasila Bacila.

– Centrul de Informare al Cetatenilor, din Sos. Pantelimon nr. 255, bloc 43, pentru zonele: Pantelimon (de la intersectia cu Sos. Pantelimon pana la Supermaket-ul Cora), Chisinau, Basarabia, Fundeni (de la Sos. Pantelimon pana la Spitalul Fundeni).

– Centrul de Informare al Cetatenilor, din Sos. Iancului nr. 50, bloc 101A, pentru zonele: Calea Mosilor, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Ferdinand, Matei Voievod, Pantelimon (intre Obor si intersectia cu Sos. Iancului) Iancului, Baicului, Vatra Luminoasa si Avrig.

Dupa cum se stie, taxele pentru locurile din parcarile de resedinta sunt aceleasi ca anul trecut, differentiate in functie de zonarea fiscala:

– pentru zona A – 76,65 lei pe an;

– pentru zona B – 58,40 lei pe an;

– pentru zona C – 47,4 lei pe an;

– pentru zona D – 36,5 lei pe an.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.