Adunarea Generala ARILOG 2011

Hotel Ramada Nord, Bucuresti

In data de 16 februarie 2011, a avut loc Adunarea Generala a membrilor ARILOG, la hotelul Ramada Nord din Bucuresti, eveniment la care au participat 45 de membri, persoane fizice si juridice, intrunindu-se cvorumul necesar adoptarii deciziilor necesare pe ordinea de zi.

Ordinea de zi a sedintei a fost:

1. Raport activitate ARILOG 2009/2010

2. Statut ARILOG: propuneri de modificari

3. Prezentarea candidaturilor si alegeri Consiliu Director pentru mandatul 2011-2012

4. Desemnarea noului Consiliu Director

In cadrul sedintei au fost prezentate rapoartele financiare si de activitate ale asociatiei in ultimul mandat (2009/2010), evolutia numarului de membri si problematica cu care asociatia s-a confruntat in aceasta perioada. De asemenea, evenimentele organizate de ARILOG au inregistrat o crestere atat din punct de vedere al numarului de participanti, cat si din cel al calitatii prezentarilor, al studiilor de caz sustinute, numarului de vorbitori si expozanti.

In cadrul Adunarii au fost dezbatute propunerile de modificare ale Statutului Asociatiei, modificari acceptate cu un numar maximum de voturi.

In cadrul intalnirii membrilor ARILOG, dupa sustinerea candidaturilor de catre cei inscrisi, a fost votata componenta noului Consiliu Director al Asociatiei pentru mandatul urmator. In urma votului exprimat, noul Consiliu Director ARILOG are urmatoarea componenta:

Adriana Palasan – Managing Partner, Supply Chain Management Center

Corneliu Fecioru – Sales & Marketing Manager, Gebrüder Weiss

Cristi Matei – Supply Chain Manager, Quadrant Amroq Beverages Romania

Doru Achihai – Financial Manager, Europharm Holding

Laura Simion – Director Operatiuni, NCH Romania

Romeo Dumitru – Logistics Manager, Henkel Romania

Silviu Ginju – National Sales Manager, TCE Holding

Noul Consiliu Director ARILOG se va intruni in prima sedinta de board in ziua de 28 februarie 2011, pentru desemnarea Presedintelui ARILOG si pentru stabilirea functiilor pentru fiecare membru al boardului.

ARILOG este o organizatie profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti, indiferent de industrie, precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international. Prin aceasta, contribuie la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor sai si ofera, totodata, o platforma de lucru pentru schimburi de informatii si experiente cu alti profesionisti recunoscuti, astfel incat sa fie identificate solutii care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si imbunatateasca nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si, prin aceasta, nivelul de competitivitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.