Control rutier de 4 ore pe Autostrada Bucuresti-Pitesti

 

Politistii rutieri vor verifica joi seara, intre orele 18.00 – 22.00, pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, respectarea regimului legal de viteza si a normelor referitoare la efectuarea transporturilor de marfuri si persoane.

 

Totodata, o atentie deosebita va fi acordata depistarii soferilor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor stupefiante. Pe parcursul celor patru ore, politistii vor folosi aparatele destinate supravegherii traficului rutier si masurarii vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Politistii rutieri atrag atentia asupra importantei respectarii regimului legal de viteza intrucat viteza excesiva si cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau trafic, reprezinta principalul factor generator al accidentelor rutiere in Romania. Ei le recomanda conducatorilor de vehicule sa circule cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor concrete din trafic, sa evite depasirile riscante, in special cand se circula in coloana. De asemenea, pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei in mers intre vehicule, mai ales atunci cand carosabilul este umed.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.