DKV extinde rețeaua de benzinării în Lituania

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility intră în parteneriat cu Grupul ORLEN din Lituania. Drept urmare, clienții DKV își pot folosi acum CARDURILE DKV la 28 de benzinării ORLEN, situate pe cele mai importante autostrăzi.

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

ORLEN oferă combustibili de calitate superioară – de la convențional la premium și până la combustibili alternativi, cum ar fi GPL. Rețeaua globală de aprovizionare din Lituania crește astfel până la 400 de stații de alimentare în Lituania și mai mult de 65.000 de stații de alimentare în Europa și Asia.

„Suntem onorați că putem conecta stațiile de alimentare ORLEN din Lituania la rețeaua noastră”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. „ORLEN este foarte cunoscut atât pentru combustibilul convențional premium, cât și pentru portofoliul extins de combustibili alternativi. Parteneriatul ne va ajuta să ne atingem obiectivul programului nostru Lead in Green”.

Stațiile conectate sunt deja active și pot fi găsite prin DKV MAPS și DKV APP.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 240.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.