Doi angajati ai Aeroportului Cluj-Napoca, hoti de bagaje

 

Doi angajati cu atributii de manipulare a bagajelor de cala la Aeroportul International din Cluj-Napoca sunt cercetati pentru furt calificat, fiind acuzati ca au sustras bunuri in valoare de 500 de lei dintr-un bagaj al unui pasager ce calatorea cu avionul pe ruta Cluj-Napoca – Barcelona.

‘La sosirea in Barcelona, barbatul a constatat ca din bagajul de cala i-au fost sustrase mai multe bunuri. In urma verificarilor, politistii au stabilit ca suspecti in comiterea furtului sunt M. Catalin, de 20 ani, si C. Cristian Romulus, de 39 ani, ambii din Cluj-Napoca, cei doi avand ca atributii de serviciu manipularea bagajelor de cala, in incinta Aeroportului international Cluj-Napoca. In fapt, cei doi suspecti, in timpul manipularii bagajelor de cala, au sustras din bagajul reclamantului bunuri in valoare de aproximativ 500 lei’, a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Politistii clujeni au reusit recuperarea partiala a bunurilor furate. Cei doi angajati ai Aeroportului sunt cercetati pentru furt calificat si complicitate la furt calificat, iar verificarile politistilor continua in acest caz. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.