Gebruder Weiss a finalizat receptia noului terminal de cross-docking din Sibiu

 

Conform planului de dezvoltare a proiectului, care prevedea ca, pana la sfarsitul toamnei lui 2010, reteaua nationala Gebrüder Weiss isi va consolida prezenta pe piata printr-un suport sporit venit din zona centrala a tarii, pe data de 5 noiembrie 2010, Gebrüder Weiss a finalizat cu succes receptia noului terminal de cross-docking din Sibiu.

Receptia a avut loc in prezenta lui Thomas Moser, Manager Regional Europa de Sud-Est – Gebrüder Weiss GmbH, a lui Viorel Leca – Director General Gebrüder Weiss Romania, a lui Horst Ahe, Business Unit Manager Unger Steel, si a lui Mihai Krammer, Manager General Unger Steel Romania – dezvoltatorul proiectului de investitie de la Sibiu.

Noua locatie ofera 1.000 mp dedicati operatiunilor de cross-docking si o suprafata totala construita de 9.000 mp (incluzand cladirea, zona pentru parcare si anexele).

Gebrüder Weiss ofera clientilor sai din Sibiu echipamente logistice moderne si sisteme performante anti-incendiu si anti-efractie, respectand aceleasi standarde inalte ca si terminalul logistic din Bucuresti. Finalizarea proiectului reprezinta o etapa strategica in planul de expansiune a retelei logistice Gebrüder Weiss in Romania, care preconizeaza investitii in noi locatii GW in urmatorii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.