Gradinitele din Sectorul 4, reabilitate termic


 

Lucrarile de reabilitare termica a primelor 4 gradinite din totalul de 16 ce vor fi finalizate in urmatoarele 30 de zile in Sectorul 4 al Capitalei au fost receptionate vineri.

 

Este vorba despre Gradinita nr. 207 – „Floare Albastra”, Gradinita nr. 238 – „Martisor” , Gradinita nr. 167 – „Poiana Florilor” si Gradinita nr. 29 – „Caprioara”. Lucrarile au fost realizate in timp record si au constat in inlocuirea tamplariei veche cu geamuri tip termopan si anveloparea cu material termoizolant a peretilor.

In prezent, sunt in plina desfasurare lucrarile la celelalte 12 unitati de invatamant prescolar, acestea urmand a fi finalizate pana la sfarsitul lunii octombrie. “Una dintre prioritatile mele ca primar a fost si va ramane imbunatatirea conditiilor din unitatile de invatamant scolar si prescolar. Trebuie sa le oferim copiilor nostri conditii de dezvoltare fizica si intelectuala similare celor din tarile UE, si de aceea vom continua sa ne implicam, pentru ca investim in viitorul Sectorului 4”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.