Maidanezi de adoptat

 

Primaria Sectorului 1 scoate din nou la adoptie, sambata, maidanezi vaccinati, sterilizati, cu microcipuri implantate si carnete care dovedesc ca sunt clinic sanatosi. Actele de adoptie vor fi intocmite pe loc, in parcul Regina Maria, incepand cu ora 10.00, pentru cei 25 de caini adunati de pe strazile din aceasta zona a Capitalei.

Patrupedele vor fi aduse de la Centrul „Odai”, unde au fost adapostite pana acum. Astfel de campanii sunt lansate de Primaria Sectorului 1 inca din luna aprilie 2009. In cele aproape 30 de editii desfasurate de atunci, si-au gasit stapan 700 de maidanezi.

Bucurestenii care doresc sa adopte un maidanez o pot face si direct la adapostul din Sos. Odai, de luni pana vineri, intre orele 9.00-14.00. In 15 ianuarie 2009, Primaria Sectorului 1 a inaugurat aici cel mai modern adapost pentru cainii fara stapan din Capitala. Construirea si dotarea lui cu toate facilitatile – inclusiv un cabinet veterinar si o zona de birouri – a costat peste 1 miliard de lei vechi. Adapostul este amenajat pe 4.000 mp, are geamuri termopan si poate adaposti peste 600 de maidanezi, in spatii individuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.