Motociclete si scutere furate din Italia

 

Politistii din Mehedinti au depistat in cadrul unor perchezitii domiciliare simultane, la locuintele mai multor persoane, 5 mopede si 2 motoclete in valoare de 12.000 de euro, care figurau in bazele de date ca fiind sustrase de pe teritoriul Italiei, in perioada 2010-2011.

 

Descinderile au avut loc pe raza comunelor ce apartin Politiei Orasului Vanju Mare. Au participat peste 60 de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciul Rutier, Serviciul Arme Explozivi si Substante Periculoase, sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Interventie Rapida. “Pe durata actiunii, politistii au depistat sapte infractiuni, cinci reprezentand fapte de furt calificat si tainuire, o fapta de detinere de substante toxice fara documente legale si una de contrabanda si detinere in afara atrepozitului fiscal de marfuri accizabile. In urma acestor descinderi, politistii au indisponibilizat, in vederea continuarii cercetarilor 5 mopede si 2 motocilete, in valoare de 12.000 de euro, care figurau in bazele de date ca fiind sustrase de pe teritoriul Italiei, in perioada 2010-2011”, informeaza Politia Romana.

De asemenea, politistii au indisponibilizat, in vederea confiscarii, 30 kg de mercur si 64 kg de acid sulfuric, detinute fara drept de o societate comerciala din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.