Noi investitii Continental Automotive

 

 

Compania Continental A.G. ar putea realiza o noua investitie importanta in Romania, care ar genera 2.000 locuri de munca, potrivit discutiilor purtate luni, la Palatul Victoria, de conducerea companiei cu premierul Emil Boc.

 

Reprezentantii Continental A.G. au prezentat rezultatele investitiilor in Romania, precum si posibile proiecte. „Romania joaca un rol important in reteaua Continental. Nu excludem o viitoare posibila investitie importanta in operatiunile noastre din tara, daca si conditiile ne vor permite. Experienta ne-a demonstrat ca o astfel de investitie ar putea genera, in functie de circumstantele momentului, aproape 2.000 noi locuri de munca”, a spus Christian von Albrichsfeld, General Manager al Continental Automotive Romania

La randul sau, premierul Emil Boc a apreciat investitiile efectuate de Continental Automotive in Romania – care se ridica la aproape 500 milioane euro – precum si faptul ca aceasta companie a angajat peste 10.000 de romani. “Acum este cel mai bun moment pentru investitii. Romania si-a revenit din recesiune; este un prim pas spre iesirea din criza economica, lucru confirmat si de imbunatatirea ratingului Fitch”, a spus primul-ministru.

La intrevedere au participat si ministrul Economiei si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, deputatul Ovidiu Gant si reprezentantii companiei Continental A.G.: Wolfgang Schaefer – membru al Consiliului Executiv si CFO, Hannes Friederichsen – Seful Business Unit ContiTech Fluid Technology, Christian von Albrichsfeld – General Manager Continental Automotive Romania SRL.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.