Paine pe vatra, in Parcul National

 

In fiecare sfarsit de saptamana, bucurestenii pot gasi cozonaci si paine pe vatra la Targul de Craciun organizat pana in 24 decembrie in Parcul National. Astfel, sambata si duminica, de la ora 10.00, cei interesati au psibilitatea, daca doresc, sa si participe efectiv la realizarea produselor, alaturi de gospodinele venite din zona Ardealului.

Ineditul targului consta si in prezentarea spre degustare si vanzare a produselor specifice Ignatului. Nu lipsesc vinul fiert cu aroma de scortisoara si vinul imbuteliat. Primarul Neculai Ontanu a adus producatori din toate zonele tarii sa prezinte bunatati de sezon, realizate ecologic, avand la baza retete stravechi, transmise din generatie in generatie: de la produse din carne, branzeturi, produse apicole, dulciuri, conserve, dulceturi pana la cele realizate la fata locului.

De asemenea, vizitatorii targului pot achizitiona cadouri prezentate la standuri, de la produse hand-made la confectii si jucarii. In preajma Ajunului, copiii se vor intalni cu Mos Craciun, care le va oferi daruri tuturor celor prezenti.

Atmosfera de sarbatoare va fi completata de sustinute de artisti renumiti, de copii si de venite de pe intreg cuprinsul tarii. Colindele traditionale se vor impleti cu colindele moderne, cu folclorul traditional si cu muzica de divertisment.      

Targul este deschis zilnic intre orele 10.00-18.00, dar sambata si duminica este cel mai animat, inclusiv cu spectacole de colinde.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.