Parcare publica cu 1.000 de locuri la Mega Mall

 

Primarul Neculai Ontanu a aprobat, joi, certificatul de urbanism necesar construirii unui nou centru comercial cu o parcare de 1.000 de locuri in cartierul Pantelimon. Se va numi Mega Mall Bucuresti, va avea 3 etaje, iar parcarea va fi intr-o caldire alaturata, de 6 etaje, in strada Pierre de Coubertin nr. 3 – 5, pe locul fostei societati Electroaparataj.

Potrivit documentatiilor tehnice, parcajul va va avea 3 subsoluri, parter si 6 etaje, cu accesul autovehiculelor prin Strada Pierre de Coubertin, spre deosebire de mall, care va avea doua intrari reprezentative, una din Sos. Pantelimon, iar cealalta dinspre Str. Pierre de Coubertin, nu departe de intersectia cu Str. Vatra Luminoasa.

Nou spatiu comercial va avea doua subsoluri – primul pentru parcare, scari rulante, adapost pentru protectia civila si spatii tehnice, iar cel de-al doilea pentru spatii comerciale, alimentatie publica, de recreere si holuri de circulatie. Autovehiculele care vor putea intra in parcarile subterane tot din cele doua artere de circulatie amintite.

La parter si etajele 1 si 2 vor fi amenajate spatii comerciale si de alimentatie publica, de recreere si holuri de circulatie, iar etajul 2 va avea in plus fata de celelalte niveluri spatii de entertainment si cinematografe.

Etajul 3 va avea preponderent accese pentru personal si eventual vizitatori, holuri de circulatie, birouri administrative, spatii tehnice si de aprovizionare, urmand ca terasa cladirii sa fie amenajata ca parcare destinata cumparatorilor, insule de vegetatie sezoniera, circulatii si, in functie de necesitati, zone tehnice.

Cladirea va fi placata cu panouri termoizolante si finisaje din placi casetate din aluminiu, piatra naturala si panouri din lemn in sistem ventilat, precum si panze intinse pe structuri metalice, creand aspectul de suprafete riglate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.