Primarul Piedone blocheaza rotile camioanelor in parcarile de resedinta

 

Primarul Cristian Popescu – Piedone a obtinut aprobarea Consiliului Local al Sectorului 4 privind blocarea autovehiculelor cu masa autorizata mai mare de 3,5 tone, si a remorcilor stationate in parcarile de resedinta sau de utilitate publica din aceasta zona a Bucurestiului.  Taxa aferenta deblocarii este de 300 de lei.

 

Activitatea de blocare va fi desfasurata prin ADP Sector 4, de luni pana sambata, in intervalul orar 20.00 – 6.00, iar duminica, in intervalul 16.00 – 6.00 si vizeaza respectarea drepturilor cetatenilor care au incheiat acorduri si achita taxe pentru inchirierea locurilor in parcajele de resedinta. Prevederea este cuprinsa in “Regulamentul privind activitatea de blocare a autovehiculelor cu masa autorizata mai mare de 3,5 tone si a remorcilor, stationate in parcarile de resedinta sau de utilitate publica”.

Potrivit edilului, se va actiona in zone in care, prin pozitia sa, autovehiculul stationat neregulamentar perturba traficul rutier, pune in pericol siguranta circulatiei, blocheaza desfasurarea lucrarilor de salubrizare sau reabilitare a infrastructurii rutiere. Taxa aferenta deblocarii este de 300 de lei.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.