Reparatii pasaj pietonal Constanta

 

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, prin Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA, Sucursala Regionala CF Constanta, organizeaza o licitatie pentru atribuirea contractului de reparatii la tunelul pasajului pietonal inferior din gara Constanta, se arata intr-un comunicat al MT.

Contractul va fi de proiectare si executie. Durata lucrarii este de 90 de zile de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Valoarea estimata a achizitiei este de 150.000 lei fara TVA.

Modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti – Constanta este o prioritate a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, investitiile pentru calea ferata fiind obiectivul major al conducerii MTI. Modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti-Constanta este finantata din fonduri europene. Dupa acreditarea Autoritatii de Management a Programului Operational de Transport, din iunie 2009, au fost pregatite si depuse la AM Pos-T, in perioada septembrie 2009 – iulie 2010, proiecte de investitii in valoare de 406 milioane euro (fara TVA). Pana la sfarsitul anului 2010 se vor depune in vederea aprobarii proiecte in valoare de 2,16 miliarde euro (fara TVA).

Raluca MIHAILESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.