Sector 3: Amenzi de 41.500 lei pentru constructiile ilegale

 

Primaria Sectorului 3 a aplicat in luna noiembrie, prin Serviciul Disciplina in Constructii, 21 de amenzi contraventionale in valoare de 41.500 lei persoanelor fizice si juridice care au incalcat prevederile Legii 50/1991, cu modificarile si completarile ulterioare, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

In perioada amintita au fost efectuate 348 de controale pentru verificarea respectarii legislatiei privind autorizarea constructiilor. Sanctiunile au fost date pentru urmatoarele nereguli: modificari interioare, extinderi de imobile, construirea de anexe si construirea de imobile fara obtinerea autorizatiei de constructie de la Primarie. Autoritatea locala mai anunta ca, in urma receptiei de lucrari – activitate derulata tot de catre Serviciul Disciplina in Constructii -, valoarea regularizarii taxei de autorizare a fost 481.144 lei.

Locuitorii Sectorului 3 pot semnala problemele privind constructii ilegale sau incalcari ale normelor legale la dispeceratul non-stop al Primariei Sectorului 3, tel. 021.9854 sau la Serviciul Disciplina in Constructii – tel. 021.341.07.04. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.