Sector 3: Toate unitatile de invatamant, autorizate

 

Primaria Sectorului 3 anunta ca toate unitatile de invatamant aflate in administrarea sa – gradinite, scoli generale si licee – au primit si pentru anul scolar 2010-2011 autorizatia sanitara de functionare, dupa lucrarile de renovare si de igienizare efectuate in perioada vacantei de vara.

In paralel, au fost refacute spatiile verzi si amenajate altele noi in perimetrele aferente unitatilor de invatamant preuniversitar. “In acest an, Primaria Sectorului 3 a alocat 25% din bugetul de investitii pentru modernizarea unitatilor scolare. Banii au fost directionati catre construirea unei cladiri noi pentru Scoala de Muzica si Arte (in incinta Scolii nr. 75), extinderea Liceului Teoretic Dante Alighieri, modernizarea bazinului de inot de la Liceul Teoretic Dante Aligheri, reabilitarea Casei de Cultura Eliad, elaborarea documentatiilor tehnice pentru reabilitarea termica a unitatilor de invatamant, 9 centrale termice si 10 sarpante”, ne-a declarat primarul Liviu Negoita.

 

21 de gradinite noi, marca Liviu Negoita

Edilul a reusit, in cele doua mandate si jumatate la Sectorul 3, sa construiasca 21 de gradinite noi, numarul de locuri pentru prescolari ajungand la 8.200. Dintre acestea, 3.400 de locuri sunt disponibile in urma construirii noilor gradinite. Totodata, pentru dezvoltarea infrastructurii educationale, Liviu Negoita a amenajat 95 de laboratoare la nivel european, 38 de terenuri de sport multifunctionale in curtile scolilor, 10 ateliere de instruire practica si alte proiecte educationale. Toate unitatile scolare sunt monitorizate video, supravegheate si pazite permanent.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.