Sensuri unice inversate pe doua strazi din Sectorul 1

 

Administratia locala a Sectorului 1 inverseaza sensurile unice de circulatie pe doua strazi secundare din aceasta zona administrativa. Astfel, incepand de marti, 29 martie, vor intra in vigoare noile sensuri unice pe strazile Alexandru Cimpeanu si Ion Neculce.

 

• Pe strada Alexandru Cimpeanu se va circula dinspre Bd. Ion Mihalache spre Strada Barbu Vladoianu.

• Pe strada Ion Neculce se va circula astfel: pe tronsonul cuprins intre Str. Barbu Vladoianu si Bd. Ion Mihalache, dinspre Str. Barbu Vladoianu spre Bd. Ion Mihalache, iar pe tronsonul dintre Str. Barbu Vladoianu si Str. Teodosie Rudeanu se mentine sensul unic de circulatie dinspre Str. Barbu Vladoianu spre Teodosie Rudeanu.

Programul de introducere a sensurilor unice pe strazile secundare din Sectorul 1 a Capitalei a fost pus in aplicare la sfarsitul anului 2007, iar pana in prezent s-a instituit aceasta masura de circulatie pe o treime din strazile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Grivitei, Bd. Ion Mihalache, Aviatiei, Bd. Expozitiei, Cartierul Baneasa, Dorobanti, Floreasca si Romana.

Introducerea sensurilor unice pe strazile secundare ofera, pe langa alternative de fluidizare a traficului, solutii pentru locuri de parcare, intrucat se poate parca pe ambele laturi ale strazii, fara ca traficul rutier sa fie obstructionat. Prin introducerea sensurilor unice au fost create circa 100.000 de noi locuri de parcare. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.