6 autobuze RATB au traseele scurtate. Vehiculele electrice merg brici

Autobuzele 106, 421, 312, 223, 125 si 304 au traseele scurtate, marti,  din cauza carosabilului impracticabil, insa nicio linie de transport in comun nu este blocata sau desfiintata. Potrivit purtatorului de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Brandusa Raeceanu, troleibuzele si tramvaiele au circulat pe tot parcursul noptii pentru a mentine in stare de functionare reteaua de contact, astfel ca vehiculele electrice merg acum fara probleme.

“Din cauza carosabilului impracticabil, 6 linii de autobuze nu ajung pana la terminalele de intoarcere. Astfel, autobuzele liniei 106 intorc la terminalul Master pentru ca nu pot sa ajunga in cartierul Rosu, cele de pe linia 421 intorc la Liceul Auto, in loc de Zurbana, autobuzele liniei 312 intorc la Metro Berceni, in loc de Piata de Gros din Bucuresti, cele ale liniei 223 intorc la Podul Vitan, in loc de Cartierul Comfort City, linia 125 a fost scurtata pana la intersectia Str. Iriceanu cu Sos. Oltenitei, iar autobuzele 304 intorc la Pasajul Otopeni, astfel ca nu mai ajung la terminalul Laromet. Cu toate acestea, in momentul de fata se circula pe toate liniile RATB si nu avem linii blocate sau desfiintate”, ne-a precizat Brandusa Raeceanu.

Purtatorul de cuvant al RATB ne-a mai spus ca gradul de incarcare al mijloacelor de transport in comun de suprafata este mai redus, datorita inchiderii scolilor. Pe parcursul noptii, tramvaiele si troleibuzele au circulat pe toate traseele Regiei, pentru a se mentine in conditii optime de exploatare reteaua electrica de contact.

De asemenea, angajatii regiei de transport au intervenit pentru curatarea refugiilor pentru calatori.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.