Aeronautic Show la Lacul Morii

Sâmbătă, de la ora 11.00, bucureştenii sunt invitaţi la Aeronautic Show, ce se va desfăşura pe Lacul Morii, organizat de Asociaţia Aeronautică Română şi Agenţia de Paraşutism, sub patronajul Ministerului Transporturilor, în parteneriat cu Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6. Pe lista demonstranţilor se numără: Brigada Specială de Intervenţie “Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei Române, SMURD, Aeroclubul României, Yacht Club Mircea, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Poliţia de frontieră şi Corporate Games.

Aflat la cea de-a treia ediţie a Festivalului anual dedicat sporturilor aeronautice şi aeriene,  Aeronautic Show 2012 aduce ca noutate primul şi singurul hidroavion din categoria S.E.P. din România, care va scoate în evidenţă cât de apropiate şi cât de bine se completează cele două domenii: aer şi apă.

Spectacolul va dura 3 ore ţi jumătate şi va fi completat de elemente de acrobaţie aeriană şi nautică oferite şi de paraşutişti.

Tot ca o noutate, în cadrul celei de a doua ediţie a expoziţiei AeroNautic Expo 2012, spectatorii vor putea interacţiona cu profesioniştii şi tehnica care i-au fascinat  pe parcursul întregului spectacol.

Începând cu ora 14.00, Ansamblul Doina al Armatei va susţine un spectacol de muzică de fanfară, iar reprezentanţi ai Regimentului 30 de Gardă Mihai Viteazu vor efectua exerciţii de Drill-Team.

Seria spectacolelor se va încheia cu exerciţii demonstrative de Arte Marţiale susţinute de reprezentanţi ai Poliţiei de Frontiere.

Publicul poate ajunge la eveniment cu tramvaiul 41, autobuzele 162, 163, 178  sau metrou – Staţia Crângaşi.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.