Aproape 900 de constructii noi in Sectorul 3

 

Primaria Sectorului 3 al Capitalei a eliberat anul trecut, prin Serviciul Urbanism-Amenajare Teritoriu, 2.453 documentatii de urbanism, dintre care 1.561 de certificate de urbanismsi 892 de autorizatii de construire pentru locuinte, birouri, anexe gospodaresti si spatii comerciale.

Autoritatea locala reaminteste ca, pentru obtinerea certificatului de urbanism necesar construirii unei locuinte sau anexe gospodaresti sunt necesare urmatoarele acte: copie act proprietate, chitanta taxa, doua planuri cadastrale scara 1/500, doua planuri cadastrale scara 1/2000.

Dupa ce a fost eliberat certificatul de urbanism, vor fi depuse actele necesare obtinerii autorizatiei de construire: actul de proprietate (copie legalizata), certificat de rol, proiect pentru obtinerea autorizatiei de construire, toate avizele solicitate prin certificatul de urbanism, plus o copie a certificatuuil de urbanism, contractul cu o firma de salubrizare, acordul notarial al vecinului sau al coproprietarilor (dupa caz) si chitanta taxei platite.

Actele se depun la Directia Urbanismsi Amenajarea Teritoriului (DUAT) din cadrul Primariei Sectorului 3 (str. Parfumului nr. 2-4); program de lucru cu publicul: marti si joi – 9.00-14.00, tel. 021.318.03.23-29. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.