Cadou pentru utilizatorii de Card TRENPLUS

Primii 5 călători care și-au cumpărat, în 2014, bilete de tren la valorile cele mai mari în baza Cardului TRENPLUS vor beneficia de invitaţie la un concert din cadrul „Turneului Internațional Stradivarius – Enescu Experience” – 2015, eveniment dedicat memoriei marelui muzician român George Enescu.

Turneul a început pe 4 mai și se încheie pe 15 iunie, promovând muzica şi cultura românească în ţară şi peste hotare.

Oferta de călătorie Card TRENPLUS permite cumpărarea de bilete, timp de 1 an, pe orice rută, cu orice rang de tren, clasa I-a sau a II-a, cu o reducere de 25% din tariful de transport (tichetul de rezervare a locului se achită integral). Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază și de reducerea suplimentară de 5%. 

Cardul TRENPLUS poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele, de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie.

Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TRENPLUS este necesară doar completarea unui scurt formular, disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat- vezi aici).

Cardul TRENPLUS are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei. În tren, călătorul este obligat să prezinte, împreună cu biletul, şi Cardul TRENPLUS în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile acordate prin acte normative, consultați website-ul www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.