Înscrieri la scrimă – gratuit în Sectorul 6

Copiii cu vârste cuprinse între 7-9 ani că sunt aşteptaţi la înscrieri pentru cursurile gratuite de scrimă organizate la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6, Bucureşti.

„Dezvoltarea copiilor este influenţată şi de practicarea unui sport iar scrima este un sport nobil care oferă o dezvoltare armonioasă a copilului din punct de vedere fizic şi psihologic. Cei mici pot fi încurajaţi să practice scrima, iar în scurt timp se va remarca o creştere a disciplinei, atenţiei, a încrederii în forţele proprii, precum şi o mai mare eficienţă la şcoală”, invită DGASPC Sector 6 părinţii să-şi înscrie copiii.

Cei mici sunt aşteptaţi însoţiţi de părinţi în zilele  de marţi şi joi de la 14.00-16.00, vineri 17.00-19.00 şi sâmbătă de la 09.00-11.00.

Acte necesare:

– copie C.I. sau copie certificat de naştere,

– adeverinţă medicală din care să rezulte că este apt să practice acest sport,

– cererea tip completată.

Scrima face parte din proiectul „Liga Tinerilor Sportivi”, derulat de DGASPC Sector 6, şi vizează latura socio-comportamentală a acestui tip de activităţi, cu accent pe prevenirea abandonului şcolar, a comportamentelor antisociale ce pot afecta viitorul copiilor şi adolescenţilor din comunitate, precum şi de dezvoltare armonioasă, o viaţă sănătoasă prin sport.

De asemenea, copiii vor învăţa să-şi controleze emoţiile şi impulsivitatea, găsind totodată şi o alternativă educativă de petrecere a timpului liber. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.