InterRail Global Pass: 15% reducere la călătorii nelimitate în Europa

CFR Călători informează pasagerii care doresc să călătorească toamna aceasta cu trenul în Europa că pot utiliza oferta promoţională InterRail Global Pass cu reducere de 15%, ce poate fi achiziţionată în perioada 1 august  –  30 septembrie şi permite călătorii nelimitate în întreaga Europă începând cu data de 15 septembrie, ultima zi posibilă de călătorie fiind 28 ianuarie 2015.

Legitimaţia InterRail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la 5 zile până la o lună şi permite pasagerilor libertatea de a alege şi chiar a schimba ruta în timpul călătoriei.

InterRail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive.

Copiii beneficiază de o reducere de 50% din preţul deja redus, iar tinerii (cu vârsta până în 26 de ani) şi seniorii (cu vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Tarifele promoţiei InterRail Global Pass, reduse cu 15%, sunt următoarele:

interrail preturi

 

Perioada de vânzare a ofertei: 1 august  –  30 septembrie 2014. 

Informaţii suplimentare sunt disponibile la: www.cfrcalatori.ro/268www.interrail.eu şi www.eurailgroup.org.

Oferta InterRail Pass Global este vândută în 80 de birouri de vânzare ale CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Informații despre circulația trenurilor internaţionale, la telefon 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București). (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.