Reduceri de 15% la oferta Interrail Global Pass

Pentru călătoria cu trenul în întreaga Europă, CFR Călători recomandă ofertaInterrail Global Pass care, în această primăvară, vine cu o nouă reducere de 15%. 

Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 martie 2016, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 16 mai 2016.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

interrail

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe: www.cfrcalatori.ro/268 şi www.Interrail.eu.

Oferta Interrail Pass Global este vândută în staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.