Revelion în Piaţa Constituţiei

Primăria Capitalei organizează pentru al şaptelea an consecutiv Revelionul în Piața Constituției, de data aceasta cu o parte din echipa Vocea României de la PRO TV – televiziune care va transmite în direct show-ul intitulat „HaHaHappy New Year București 2015”.

Amfitrioni vor fi Smiley și Pavel Bartoş.

Vama lui Tudor Chirilă, dar şi Loredana, Andra şi Delia vor susţine concerte de excepție.

Pe scenă vor mai urca Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi.

Potrivit organizatorilor, concertele individuale sau în duet vor fi completate cu momente artistice incendiare, susținute de: Mirror Dancers – cu tehnologie luminoasă de ultimă generație; Freakquency – breakdance întâlnește muzica clasică și cultura urbană; Invaders Show – un performance de dans, lumini și lasere, cu cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls – coregrafie și efecte speciale.

„Evenimentul va ajunge în toata ţara prin intermediul PRO TV şi Acasă, televiziunile partenere ce vor transmite live show-ul din Piaţa Constituţiei “, se arată în comunicatul remis redacţiei de Primăria Capitalei.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.