Targ de joburi in constructii

Peste 500 de locuri de munca sunt oferite marti, 27 martie, la primul Targ dedicat exclusiv sectorului de constructii, care va avea loc  la Palatul Copiilor din Bucuresti. Posturile listate de companii acopera aproape toate specializarile, angajatorii cautand de la zugravi, fierar-betonisti, dulgheri, pana la manageri de proiect, ingineri si sefi de santier. Sunt puse la dispozitie contracte atat pentru lucrari din tara, cat si din strainatate.

Locurile de munca sunt oferite de aproximativ 30 de companii din sectorul de constructii, intre care se numara Hidroconstructia, Romstrade, FC Costruct-Edil, Arabesque, Rotary Constructii, Constructii Erbasu.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca beneficiaza si de posibilitatea de a se inscrie gratuit in singurul portal de recrutare din Romaniadedicat exclusiv sectorului de constructii, https://www.picas.ro.

Targul de locuri de munca este organizat de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor in cadrul proiectului ‘Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul de constructii, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investeste in oameni!”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.