Tarom a dublat frecventa curselor Bucuresti-Budapesta

Tarom a suplimentat, de luni, frecventa curselor pe ruta Bucuresti-Budapesta, cu 7 zboruri saptamanale, astfel incat compania va opera 12 curse pe saptamana, dupa ce operatorul de stat ungar aflat in faliment Malev a oprit, vineri, toate zborurile.

Astfel, daca pana in prezent Tarom, companie detinuta de Ministerul Transporturilor, opera cate o cursa pe zi, de luni pana vineri, frecventa a fost dublata si va fi introdus si cate un zbor pe zi sambata si duminica. Anuntul a fost facut de Bogdan Donciu, consilierul pe probleme de aviatie din Ministerul Transporturilor.

El a adaugat ca, de obicei, avioanele pe aceasta ruta nu au grad de ocupare ridicat si in functie de nivelul rentabilitatii pe viitor Tarom ia in calcul o eventuala ieftinire a biletelor.

Dupa anuntul Malev, compania aeriana low-cost Ryanair a transmis ca va efectua zboruri pe 26 de noi rute din Budapesta, iar Wizz Air, alt operator low-cost, a anuntat ca va investi 100 milioane de dolari pentru extinderea operatiunilor din capitala Ungariei si ca va relua zborurile pe ruta Bucuresti-Budapesta. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.