Trenuri anulate, întârzieri și limitări la 50 km/h pe calea ferată

Trei trenuri Regio au fost anulate din cauza ninsorii viscolite, iar călătorii care aveau bilete vor fi preluați, fără plata diferenţei, de trenurile Interregio aflate în circulație, a anunțat, sâmbătă, CFR SA. Totodată, pe unele zone au fost introduse limitări de viteză de 50 km/h. Trenurile intră în Gara de Nord din Bucureşti la un interval de 30-40 de minute, în loc de 6 minute, deoarece este necesară deszăpezirea macazurilor pentru fiecare garnitură în parte. Cine vrea să îşi recupereze toţi banii pe biletele cumpărate la trenurile cu întârzieri în perioada 24 – 27 ianuarie o poate face în gară.

Iată trenurile anulate:

  • R 8012, care circula în relația Fetești – București Obor, a fost anulat pe secția Ciulnița – București Obor
  • R 8011, care circula între București Obor și Constanța, a fost anulat pe întreaga relație
  • R 8014, care circula pe relația Fetești – București Obor. a fost anulat pe tronsonul Ciulnița – București Obor.

Limitări de viteză (50km/h):

  • pe tronsoanele Bucureşti – Ploieşti şi Bucureşti – Feteşti
  • trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel, din cauza vântului foarte puternic, pe secţiile de circulaţie Bucureşti Băneasa – Lehliu – Feteşti, Făurei – Urziceni şi Ploieşti Sud – Urziceni – Ciulniţa – Călăraşi.

Potrivit CFR, există în continuare posibilitatea apariției de perturbări în circulația trenurilor, mai ales în jumătatea de sud a țării, unde circulația feroviară se desfășoară în condiții de iarnă, astfel că sunt de aşteptat întârzieri şi chiar noi anulări de trenuri.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.