Trenuri internaționale suspendate din Budapesta către Austria/Europa de Vest

Administratorul de cale ferată din Ungaria a notificat astăzi CFR Călători despre faptul că, din motive de siguranță pentru pasageri în urma afluxului de migranţi, traficul feroviar internațional din Ungaria spre Austria/Europa de Vest (Budapesta – Hegyeshalom fr si Budapesta – Sturovo fr) este suspendat.

Astfel, trenul DACIA 346 București – Viena,  cu plecare astăzi la ora 14.00 din Gara de Nord va circula până la Budapesta. De aici către frontiera Hegyeshalom, pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al căii ferate din Ungaria (www.mavcsoport.hu).

Cei cu bilete la trenurile internaționale către aceste destinații, dacă vor renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport în vigoare în traficul internaţional de pasageri pe calea ferată.

Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport, la www.cfrcalatori.ro.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei, să sune la tel. 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului din stații.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.