Anadolu Automobil Rom: Oferte pentru toate cerințele

Anadolu Automobil Rom, lider în piața furnizorilor de vehicule de transport persoane din România, este importatorul cu cea mai largă gamă de produse. Indiferent dacă aveți nevoie de un autobuz urban, interurban sau autocar, autobuz electric sau cu alimentare cu gaz natural sau tramvaie, Anadolu Automobil Rom va răspunde pozitiv oricărei cerințe.

Anadolu Isuzu

Anadolu Automobil Rom a reușit să strângă sub același acoperiș producători din toate categoriile de autovehicule destinate transportului public de persoane.

Isuzu

Gama Novo este oferită în trei versiuni. Novo S reprezintă o soluție economică și practică pentru transportul interurban de persoane. Capacitatea de 28 de locuri, motorul robust și dimensiunile compacte ale vehiculului îl avantajează într-un cost total de exploatare scăzut. Dacă vreți să oferiți mai mult confort pentru pasageri, Isuzu oferă modelul Novo Ultra. Acesta a fost conceput ca un autocar de dimensiuni mici, fiind ideal pentru excursiile de o zi sau transportul turiștilor în tururi prin țară.

Gama Turquoise este, probabil, una dintre gamele cele mai răspândite din țară. Aproape că nu există companie de transport de persoane care să nu aibă, sau să nu fi avut, un astfel de model. Noua generație Euro 6 vine substanțial îmbunătățită. Au fost vizate reducerea consumului de carburant, creșterea confortului și siguranței pasagerilor și, nu în ultimul rând, scăderea costurilor de transport per pasager.

Isuzu Visigo a reprezentat una dintre cele mai mari revoluții din gama autocarelor Isuzu. Forma sa atractivă, dotările de lux și motorizarea puternică sunt câteva atuuri în favoarea acestuia. Având o capacitate de aproape 40 de pasageri, Visigo se distinge prin confortul suspensiilor integral pneumatice și și prin utilizarea facilă, mulțumită grupului motopropulsor dotat cu transmisie automată ZF.

Tot din familia Visigo mai face parte și versiunea Inter-City, versiune deosebit de interesantă pentru transportul urban/județean de călători. Ușile duble de la mijloc, salonul, ce permite inclusiv călători în picioare, și spațiile de depozitare sunt avantaje ce vor fi apreciate de toți călătorii.

Gama urbană Isuzu

O dată ce s-a extins pe piața vehiculelor urbane, Isuzu a făcut o întreagă linie de produse. După revoluționarul Citibus, în categoria de 10 metri, Isuzu a continuat să ofere noi produse destinate utilizării din orașe. Din familia Novo s-a desprins versiunea Novociti iar, în gama de 12 metri, și-a făcut apariția modelul Citiport. Citiport este modelul care poate fi văzut pe străzile din Iași, Constanța sau Sibiu. Cel mai nou produs este Novociti Life, unul dintre cele mai mici autobuze urbane cu podea complet coborâtă de pe piață.

Karsan/Menarinibus

Cu peste jumătate de secol de activitate, Karsan este unul dintre cei mai buni producători din Turcia.

Karsan produce modelele Jest, Jest Electric, Atak, Atak Electric și Star. Primele patru sunt destinate transportului urban de călători. Pentru gama Jest și Atak există variante electrice, cu grupuri propulsoare de la BMW i.

Pentru vehiculele de dimensiuni mari, Anadolu Automobil Rom oferă autobuzele Menarinibus, în trei versiuni de lungime: 10, 12 și 18 metri. Acestea sunt produse la uzina Karsan din Bursa, fiind construite într-un parteneriat cu firma Industria Italiana S.p.A. De curând, autobuzele Menarinibus au intrat în circulație în Brașov.

Temsa

Temsa este unul dintre cei mai valoroși constructori de autobuze din Turcia. Producătorul s-a concentrat mai mult pe vehiculele de capacitate mare, dar a menținut în ofertă și modele de capacitate mai mică. Astfel, binecunoscuta gamă Prestij a revenit în actualitate cu motorizări Euro 6 și suficient spațiu pentru pasageri. Pentru cei care-și doresc mai mult, există, în schimb Temsa MD9. Un autocar premiat, cu o bună capacitate de încărcare pentru clasa din care face parte (40 de călători pentru clasa de 10 m).

Dorințele de mai mult confort sunt satisfăcute de Temsa cu autocarele Temsa LD și, mai ales, Temsa HD sau top-modelul Temsa Maraton. Acestea, mulțumită motorizărilor DAF și transmisiilor ZF, reușesc să obțină consumuri mici de carburant. Iar, la capitolul confort, călătorii vor fi încântați, chiar și după 2.000 de kilometri.

Pe partea de autobuze urbane, Temsa oferă MD9 LE, LF12 sau noile versiuni cu motorizări electrice, de 9 și, respectiv, 12 metri.

SOR

SOR, companie cehă, este unul dintre cei mai buni producători de autobuze electrice din Europa. Concentrat pe cercetarea și dezvoltarea transportului public ecologic, SOR a reușit să-și formeze o gamă de autobuze urbane electrice cu mult timp înainte ca acestea să devină un trend. Ajutați de alți parteneri cehi și francezi, SOR a reușit să producă autobuze electrice urbane cu o mare fiabilitate și performanțe de consum extraordinare, demonstrate atât în Munții Tatra, cât și pe traseele urbane din București, Alba Iulia, Ploiești, Slatina sau Timișoara. Autonomia reală oferită de autobuzele electrice SOR poate ajunge aproape de 300 de kilometri fără nicio reîncărcare în cursul zilei.

Durmaray

Cea mai nouă marcă intrată în portofoliul Anadolu Automobil Rom este Durmaray. Producătorul turc de tramvaie și-a dovedit deja competența în mai multe orașe din Turcia și Europa. Intrarea lor pe piața românească reprezintă un important pas înainte. Principalele avantaje constau în designul modern și performanțele de transport de excepție.

Cinci mărci și peste 30 de produse sunt oferite clienților

Karsan

Jest, Jest Electric

Star, Atak, Atak Electric

Menarinibus Citymood 10-12-18

Isuzu

Gama Novo: Novo S, Novo Ultra și Novociti

Gama turistică: Turquoise și Visigo

Gama urbană: Novociti, Novociti Life, Citibus și Citiport

Temsa

Prestij, MD9, LD12, SB, HD și Maraton

SOR – NS12, Electric

Tramvaie Durmaray

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.