Dan Vîlceanu este ministru interimar la Transporturi

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, a devenit și ministru interimar al Transporturilor și Infrastructurii, după ce Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, 8 septembrie, decretele prin care se ia act de demisiile miniștrilor USR PLUS, precum și decretele pentru desemnarea miniștrilor interimari.

Dan Vîlceanu

Conform Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat în 8 septembrie următoarele decrete:

– Decret prin care se ia act de demisia lui Ilie-Dan Barna, viceprim-ministru, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

– Decret prin care se ia act de demisia lui Cristian Ghinea, ministrul investițiilor și proiectelor europene, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

– Decret de desemnare a lui Florin Cîţu, prim-ministru, ca ministru al investițiilor și proiectelor europene, interimar.

– Decret prin care se ia act de demisia lui Cătălin Drulă, ministrul transporturilor și infrastructurii, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

– Decret de desemnare a lui Dan Vîlceanu, ministrul finanțelor, ca ministru al transporturilor și infrastructurii, interimar.

– Decret prin care se ia act de demisia lui Claudiu-Iulius-Gavril Năsui, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

– Decret de desemnare a lui Virgil-Daniel Popescu, ministrul energiei, ca ministru al economiei, antreprenorialului și turismului, interimar.

– Decret prin care se ia act de demisia lui Ciprian-Sergiu Teleman, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

– Decret de desemnare a lui Tánczos Barna, ministrul mediului, apelor și pădurilor, ca ministru al cercetării, inovării și digitalizării, interimar.

– Decret prin care se ia act de demisia Ioanei Mihăilă, ministrul sănătății, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

– Decret de desemnare a lui Cseke Attila Zoltán, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, ca ministru al sănătății, interimar.

Meda IORDAN
meda.iordan@ziuacaro.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.