ADIENT TRIM Ploiești continuă să investească în educație

ADIENT TRIM Ploiești, lider internațional în producția de tapițerie pentru scaune auto premium, continuă să investească în educație, prin inițiative dedicate atât elevilor, cât și studenților din județul Prahova.

Start Your Career, programul de internship organizat în toate unitățile ADIENT din Romania, a ajuns acum la a VI-a serie. Studenții selectați beneficiază de un stagiu de internship plătit în fabrica din Prahova și sunt implicați activ în acțiunile din departamentul pentru care au optat – Resurse Umane, IT, Inginerie sau Logistică. Acțiunea a început pe 1 martie și se va încheia pe 31 august.

Și elevii clasei în sistem dual, înființată în parteneriat cu Liceul Tehologic „Anghel Saligny” din Ploiești, sunt acum în practică în fabrică. Din cele 9 săptămâni prevăzute, 6 au fost deja realizate cu succes, iar viitorii profesioniști – aflați acum în al doilea an de studiu – au putut să își completeze cunoștințele teoretice. În 2025, după absolvire, aceștia vor obține calificarea de  „Confecționer asamblor articole din textile” sau „Mecanic utilaje și instalații în industrie” și vor avea un loc de muncă asigurat în cadrul ADIENT TRIM Ploiești, unde s-au și format.

„La ADIENT TRIM Ploiești, vrem să fim mai mult decât o companie recunoscută pentru calitatea produselor și profesionalismul angajaților. Prin proiectele pe care le desfășurăm, ne dorim să oferim un viitor promițător pentru generațiile tinere care vor să își construiască o carieră aici, acasă. Elevii de la Liceul Tehnologic ‚Anghel Saligny’ ne vor deveni în scurt timp colegi și, datorită sistemului dual, vor ști exact ceea ce au de făcut. În paralel, ne bucurăm și de prezența studenților selectați prin programul Start Your Career și suntem onorați că ne-au ales”, spune Carmen Bărbulescu, director Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiești.

În fiecare an, tapițeriile auto fabricate la ADIENT TRIM Ploiești pot fi găsite pe mai mult de 447.000 de automobile din întreaga lume. Această performanță remarcabilă este rezultatul muncii asidue a unei echipe dedicate și a investițiilor constante în tehnologie de vârf. Folosind mașini și utilaje de ultimă generație, precum și tehnologii avansate, ADIENT TRIM Ploiești a ridicat ștacheta pentru calitatea produselor sale la cel mai înalt nivel.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține cinci unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.