Două noi magazine Flanco Smart Discounter, în București și Pitești

Două noi magazine Flanco Smart Discounter au fost deschise, în mai puțin de o săptămână, București și Pitești, informează retailerul.

În Capitală, inaugurarea a fost pe 19 aprilie, iar localizarea acestui al 11-lea punct de vânzare este în parcul comercial Vitantis (Șos. Vitan-Bârzești 7A), la etajul 1. Cel de-al patrulea magazin deschis de retailer în Pitești a fost deschis în 25 aprilie, în cel mai nou centru comercial al județului, Argeș Mall (Str. Tudor Vladimirescu 37). Programul este de luni până duminică, între orele 10:00-20:00.

„Toate noile magazine pe care le vom deschide vor fi amenajate potrivit noii poziționări”, spune Ovidiu Nicușan, director de marketing Flanco Smart Discounter. „Deși clienții pot să găsească ofertele noastre în toate magazinele de acest tip, locațiile nou deschise se evidențiază prin elementele de branding și de promovare actualizate, precum și prin amplasarea unei scene dedicate celor mai importante discounturi ale momentului, chiar la intrarea în magazin.”

Retailerul a pregătit la raft o gamă de produse de tehnologie variată și atent selecționată, completată inclusiv de produse de uz zilnic, precum cafea sau detergent. De asemenea, a pus la dispoziția clienților oferte speciale cu ocazia deschiderii, dar și ofertele sale inteligente (Discounturi de o Zi sau Discounturi de Weekend) oportunități de achiziție a unor produse de calitate, de la branduri recunoscute, la cel mai bun preț al pieței. 

„Returul gratuit în 45 de zile cu banii returnați pe loc, rezervarea cu ridicare din magazin, programul Rabla activ pe tot parcursul anului sau opțiunea de asigurare a produselor – toate sunt facilități care să vină în sprijinul clientului și să îi ofere un plus de siguranță, de accesibilitate și de satisfacție”, completează Ovidiu Nicușan.

Flanco Smart Discounter va desfășura, anul acesta, un amplu proces de rebranding în 10 dintre cele mai importante magazine ale sale, va continua cu alte 70 de magazine, în 2025, urmând ca, în 2026, toate punctele de vânzare să funcționeze sub noua identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.