MERCEDES-BENZ: Cartrans Preda mizează pe noul Actros

Sfârșitul lunii august a marcat o nouă livrare de succes pentru divizia Trucks a Mercedes-Benz România. Cartrans Preda a achiziționat 20 de camioane Mercedes-Benz Actros, dintre care cinci din noua generație.

Dr. Andreas Meidlinger (manager Global Order Management) și George Ilie (CEO al Cartrans Preda) la momentul oficial al livrării

Evenimentul de livrare a avut loc pe 28 august, la Mercedes-Benz Customer Center, în cadrul fabricii din Wörth. La eveniment au participat George Ilie, CEO Cartrans Preda, și Marian Dumitrescu, coordonator tehnic, din partea companiei de transport, precum și dr. Andreas Meidlinger, manager Global Order Management, Cătălin Barbur, manager vânzări camioane, și Bogdan Iuga, consultant vânzări, din partea Mercedes-Benz.

Șapte ani de parteneriat

Cartrans Preda, compania cu care divizia Trucks a Mercedes-Benz România colaborează încă din 2000, a achiziționat, anul acesta, 15 camioane Mercedes-Benz Actros 1845 LSNRL și cinci unități din gama noului model Actros 1845 LSNRL, ajungând, astfel, la peste 100 de camioane cumpărate în cei șapte ani de parteneriat.

„Nu putem să fim decât încântați că noul Actros se alătură flotei Cartrans. Pe lângă fiabilitatea cu care sun tem obișnuiți deja de la modelul din generația anterioară, ne-au atras la noul Actros funcțiile inovatoare în materie de siguranță și conectivitate. Noul Mercedes-Benz Actros este, cu siguranță, un autovehicul complet adaptat nevoilor șoferilor profesioniști. Punem pe primul loc siguranța șoferilor noștri și a participanților la trafic, iar dotările suplimentare pe care noul model le propune s-au potrivit mănușă acestui obiectiv. Apreciem parteneriatul extraordinar pe care l-am construit cu reprezentanții Mercedes-Benz”, a declarat George Ilie, CEO Cartrans Preda.

„Noul Mercedes-Benz Actros este cel mai sigur, eficient și conectat camion din lume, fiind dezvoltat special pentru a deveni partenerul de încredere al șoferilor profesioniști. Lider în domeniul siguranței și al eficienței, noul Actros redefinește confortul la volan. Recentele livrări, inclusiv cea efectuată către Cartrans Preda, sunt o dovadă de încredere în camioanele Mercedes-Benz, pentru care suntem rec unoscători”, a declarat Cătălin Barbur, manager vânzări camioane la Mercedes-Benz România.

Cele mai recente tehnologii

Noile Actros achiziționate au cabină BigSpace cu podea plană și dispun de caracteristicile inovatoare ale noii generații: MirrorCam, Active Brake Assist 5, Multimedia Cockpit interactiv, Predictive Powertrain Control (PPC), Truck Data Center 7 etc.

Motoarele sunt compatibile cu normele Euro 6. Trans misia automată Mercedes Powershift 3, împreună cu sistemul îmbunătățit de anticipare și control al vitezei de croazieră – PPC, asigură un consum redus de combustibil.

Mai mult, cele cinci autovehicule sunt dotate cu un pachet de siguranță, ce include sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare – Lane Keeping Assist, sistemul Proximity Control Assist, ce furnizează informații despre autovehiculele din față, asistentul pentru menținerea atenției Attention Assist, precum și cel mai avansat sistem de asistență la frânare din lume, Active Brake Assist 5, ce recunoaște vehiculele, obstacolele, dar și pietonii aflați în mișcare sau staționari în fața ca mionului.

De asemenea, modelele Actros achiziționate sunt echipate și cu pachet Media, pachet Depozitare, pachet Economic, pachet Climatizare (climă și încălzire în perioada staționării) și pachet Vizibilitate, care include și faruri bi-xenon, pentru un plus de si guranță la conducere.

Un partener de încredere

Compania Cartrans a sărbătorit, anul acesta, 25 de ani de la înființare, fiind una dintre cele mai experimentate com panii în transportul rutier intracomu nitar. Este recunoscută ca un transportator rutier intern și internațional specializat pe transporturi FTL, cu semiremoci Megatrailer XL, operând, în total, 130 de camioane. Cartrans continuă să fie un partener de încredere atât pentru clienți, cât și pentru furnizori.

Deși condițiile din piața de transport sunt dificile, Cartrans își continuă politica de reînnoire a parcului auto, propunându-și ca, până la sfârșitul acestui an, să ofere clienților o flotă cu o vechime medie mai mică de 3 ani.

adaptarea: Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.