Mercedes-Benz eVito, echipat cu o nouă baterie

Încă de la lansarea sa, modelul de van electric eVito Tourer s-a axat pe transportul comercial de pasageri fără emisii la nivel local și, în acest sens, a demonstrat că este adecvat pentru operațiunile zilnice cu autovehicule comerciale electrice de la Mercedes-Benz – fie că este vorba despre un shuttle pentru hoteluri, un taxi de mare capacitate sau un autovehicul pentru concepte de mobilitate la cerere în transportul public. Acum van-ul a primit o nouă baterie, după cum arată într-un comunicat de presă.

Ca alternativă la varianta eVito Tourer cu o capacitate a bateriei utilizabilă de 90 kWh (consum electric combinat: 26,9-26,2 kWh/100 km; emisii combinate de CO2: 0 g/km), Mercedes-Benz Vans oferă acum și eVito Tourer cu o capacitate utilizabilă a bateriei de 60 kWh (consum electric combinat: 27,4-26,7 kWh/100 km; emisii combinate de CO2: 0 g/km). Acest lucru oferă noi posibilități pentru clienții comerciali, în special, de a găsi versiunea vehiculului care să se potrivească operațiunilor preconizate și modelului lor de afaceri. Noua variantă a eVito Tourer poate fi astfel interesantă pentru clienții care acoperă rute ușor de planificat sau care conduc doar pe distanțe scurte, precum transportul școlar. De asemenea, este de interes pentru cei care caută un preț de pornire accesibil sau pentru care ar fi utilă o economie de greutate de 150 kg și creșterea corespunzătoare a sarcinii utile.

Autonomia eVito Tourer cu o baterie de 60 kWh este de 217-239 km. Funcția standard de încărcare rapidă oferă o putere de încărcare de 50 kW, iar ca opțiune este posibilă și varianta de 80 kW. În acest caz, bateria poate fi încărcată de la 10% la 80% în aproximativ 35 de minute (timp minim de încărcare de la 10% la 80 % în condiții optime, la o stație de încărcare în curent continuu cu o alimentare de 400 V, curent de 300 A). Timpul de încărcare poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura ambientală și a bateriei, precum și de utilizarea unor consumatori auxiliari suplimentari, de exemplu încălzirea.

Mercedes-Benz EQV: transportul perfect pentru familii și pasionați de sport cu multe bagaje

Familiile cu o mai mare grijă pentru mediu sau pasionații de sport care preferă să aibă spațiu suplimentar pentru bagaje sau echipamente grele și, prin urmare, care au nevoie de o sarcină utilă mai mare, sau cei care folosesc în cea mai mare parte vehiculul pe distanțe scurte până la medii, au acum și opțiunea de a comanda EQV 250 (consum combinat de combustibil: 27,6-26,9 kWh/100 km; emisii combinate de CO2: 0 g/km) cu o capacitate a bateriei utilizabilă de 60 kWh. Autonomia este de 213-236 km, iar funcția de încărcare rapidă de 80 kW este dotare standard pe EQV 250, la fel ca și dotările interioare de înaltă calitate, cum ar fi sistemul inovator de infotainment MBUX.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.