RENAULT TRUCKS T 01 RACING: Ediție specială de camioane rulate

Pentru a marca introducerea motorului de 420 CP, 13 l, pe gama sa de vehicule rulate, Renault Trucks lansează modelul T 01 Racing. Redesenată de către centrul Halle du Design, această nouă ediție specială este inspirată din lumea curselor auto. Recondiționat în cadrul Fabricii de Camioane Rulate, vehiculul Renault Trucks T 01 Racing este completat de o ofertă de garanție de la producător de un an.

Renault Trucks oferă o nouă ediție specială cu alură sportivă, pentru a marca introducerea motorului de 480 CP și 13 litri pe gama sa de vehicule comerciale rulate. Modelul poartă numele de Renault Trucks T 01 Racing.

Un design sportiv

Liniile acestui cap tractor Euro 6 de ultimă generație au fost întărite de către designerii de la Hale du Design (HDD), o entitate care se află în proprietatea constructorului francez. Aceștia s-au inspirat din lumea curselor auto, pentru a crea un design dinamic li modern, care ilustrează perfect performanțele tehnice ale vehiculului.

La exterior, vopseaua modelului Renault Trucks T 01 Racing combină trei nuanțe, pe un fond alb EKLA, și anume un negru strălucitor, roșu incendiar și galben astringent. Interiorul proiectoarelor frontale este pictat în roșu. Sunt folosite, de asemenea, și stickere reflectorizante exclusiviste, care amintesc de cursele de mașini. Nu în ultimul rând, vopseaua de pe parasolar, capacele butucilor roților, grila radiatorului și oglinzile retrovizoare finisează în mod dinamic aspectul sportiv al acestui camion.

Gri antracit, la interior

La interior, este dat tonul din momentul în care deschizi ușa, barele de susținere pentru urcare fiind și ele roșii ca focul, cu accente galbene. Apoi, șoferul se regăsește într-un interior de culoarea cărbunelui, cu un aspect gri antracit. Mânerele roșii ale torpedoului pot și îndepărtate.

Ca opțiune, clienții pot comanda elemente adiționale de culoarea cărbunelui, accesorii LED și goarne, sau pot comanda o anumită vopsea.

Metamorfoza modelului Renault Trucks T 01 Racing este realizată în Fabrica de Camioane Rulate, unitatea dedicată transformării și adaptării vehiculelor uzate ale producătorului, care este situată în Bourg-en-Bresse și care utilizează aceleași procese industriale ca pentru vehiculele noi.

Renault Trucks T 01 Racing este un vehicul rulat recent, selectat, pregătit și transformat de către experți din rețeaua Renault Trucks, în conformitate cu standardele producătorului și utilizând componente originale, certificate. Are un kilometraj scăzut și vine acoperit de o garanție de producător de 12 luni sau 120.000 km.

adaptarea: Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.