DKV Euro Service a început instalarea aparatelor de bord DKV BOX Europe

DKV este în plin proces de instalare a aparatului de bord DKV BOX Europe, prin intermediul căruia se vor putea deconta taxele de drum din Europa.

Dispozitivul a fost validat pentru decontarea taxei de drum din Germania, Belgia și Austria, iar în perioada următoare aria de acoperire se va extinde cu Franța, Spania, Portugalia, tunelurile Liefenshoek (Belgia) și Warnow și Herren (Germania).

Dar planurile sunt ca, treptat, să fie adăugate și Italia, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovenia și Norvegia în listă, pentru a deservi cât mai multe piețe și a facilita eliminarea cât mai multor dispozitive de bord clasice, individuale. Astfel, 12 țări vor putea fi tranzitate cu ajutorul DKV BOX Europe.

Avantajele DKV BOX Europe se extind mai departe de alternativa la o sumedenie de aparate de bord, prin posibiltiatea de configurare facilă de la distanță, administrarea din platforma ușor de folosit DKV Toll Manager, posibilitatea de reconfigurare rapidă și mutarea de pe un vehicul pe altul, dar și integrarea tuturor informațiilor într-o singură factură DKV și în contul eREPORTING.

„Am început să livrăm unități DKV BOX Europe, ceea ce înseamnă că, deja, camioanele clienților DKV pot tranzita mai ușor anumite țări din Europa. Este primul pas către viitorul decontării taxelor, pentru că, pe măsură ce vom adăuga noi țări în zona de acoperire, mobilitatea va fi maximă”, a declarat Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România. 

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.